Aasta Suhtekorraldaja 2016: EST-brändikontseptsiooni autor Peter Kentie

Eesti Suhtekorraldajate Liidu poolt välja antava Aasta Suhtekorraldaja 2016 auhinna sai hollandlane ja Eesti e-resident Peter Kentie, kes pakkus Eestile välja EST-brändikontseptsiooni.

Onderwerp/Subject: Fotopersdag PSV Reklame: Club/Team/Country: Netherlands Seizoen/Season: 2010/2011 FOTO/PHOTO: PSV's marketing and mediamanager Peter KENTIE. (Photo by PICS UNITED) Trefwoorden/Keywords: #07 #19 $69 ±1280249155082 Photo- & Copyrights © PICS UNITED P.O. Box 7164 - 5605 BE EINDHOVEN (THE NETHERLANDS) Phone +31 (0)40 296 28 00 Fax +31 (0) 40 248 47 43 http://www.pics-united.com e-mail : sales@pics-united.com (If you would like to raise any issues regarding any aspects of products / service of PICS UNITED) or e-mail : sales@pics-united.com  ATTENTIE: Publicatie ook bij aanbieding door derden is slechts toegestaan na verkregen toestemming van Pics United. VOLLEDIGE NAAMSVERMELDING IS VERPLICHT! (© PICS UNITED/Naam Fotograaf, zie veld 4 van de bestandsinfo 'credits') ATTENTION:  © Pics United. Reproduction/publication of this photo by any parties is only permitted after authorisation is sought and obtained from PICS UNITED- THE NETHERLANDS

EST-brändikontseptsiooni idee autor Peter Kentie ütles Eesti suhtekorraldajatelt tiitlit vastu võttes:

Eesti on mind tohutult inspireerinud ning see maa ja inimesed mind sügavalt puudutanud. Nõnda otsustasin ma ka ise anda panuse Eesti rahvusbrändi teemalisse diskussiooni ühe meeldejääva ja mõjusa turunduskontseptsiooniga.

Minu eesmärk oli lukustada lahti Eesti potentsiaal läbi kommunikatsiooni: öelda välja sõnumeid rahvuse unikaalsetest väärtustest, lugudest ja suutlikkusest kõiki ühendaval ja veenval moel. Ja mulle tõeliselt meeldis, et idee tõusis tähelepanu keskpunkti ning see võeti ühteviisi soojalt vastu nii turundusprofessionaalide, meedia kui ka eestimaalaste poolt.

Auhind saamine annab juurde vajalikku toetust EST-brändikontseptsiooni ideele ning kindlust, et kunagi Eestit selle kontseptsiooni järgi ka maailmale tutvustatakse.”

Peter Kentie EST-idee oma geniaalsuses ja lihtsuses pani lisaks Eesti turunduse-professionaalidele ka laiema ringi inimesi mõtlema Eesti kuvandi üle, kaasas paljusid ka konkreetsesse tegevusse ehk idee rakendamisse,” ütles Eesti Suhtekorraldajate Liidu president Aive Hiiepuu.

est-brandikontseptsiooni-ulevaade-autor-peter-kentie

EST-brändikontseptsiooni ülevaade – loe lähemalt justestonishing.com

EST-sõnaosaga katsetamisest ja uute sõnade leidmises on saanud põnev mäng. Sisuliselt lõi Eesti fänn Peter Kentie oma vabast ajast ja tasuta Eesti brändile vabavara,” lisas Hiiepuu.

Eesti Suhtekorraldajate Liit tunnustab Aasta Suhtekorraldaja tiitliga inimesi, kelle kommunikatsioonitegevus on avaldanud aasta jooksul kõige laialdasemat mõju Eestis.

Aasta Suhtekorraldajat 2016 valis žürii koosseisus Aive Hiiepuu, Aune Past, Margus Mets, Taavi Linnamäe, Aleksandra Moorast, Krista Must. Ettepanekuid esitasid Eesti Suhtekorraldajate Liidu liikmed.

About the Author

You may also like these