Aasta Suhtekorraldaja 2018 on Maailmakoristuspäeva meeskond

Meil on hea meel teatada, et Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit tunnustas Aasta Suhtekorraldaja 2018 tiitliga Maailmakoristuspäeva meeskonda, kelle tõhusa kommunikatsiooni toel moodustus seni teada suurim vabatahtlike võrgustik – 17,8 miljonit inimest 157 riigis.  Aasta Suhtekorraldaja tiitliga tunnustatakse inimesi või organisatsioone, kelle kommunikatsioonitegevusel on Eestis kõige laialdasem mõju.

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu president Aive Hiiepuu ütles, et  Maailmakoristuspäeva meeskond pälvis auhinna tänu väga heale kommunikatsioonitegevusele, mis päädis suure hulga vabatahtlike kaasamise ja aktsioonile väga hea nähtavuse saavutamisega.

„Ainuüksi see, et 157 riiki ja 17,8 miljonit inimest midagi koos teevad, ei pruugi veel muuta inimeste suhtumist. Küll aga on suhtumise muutmine võimalik, kui võimendada nende tegevust kommunikatsiooniga,“ lisas Hiiepuu.

Maailmakoristuspäeva meeskonna nimel auhinda vastu võttes ütlesid Eva Truuverk ja Kadi Kenk, et aktsiooni eesmärk oli muuta inimeste suhtumist ja keskkonnaalast teadlikkust: et inimesed maailmas õpiksid prügi märkama ning et nad mõistaksid, kui suur on prügiprobleem maailmas.

Ühtlasi pandi 2018. aastal toimunud esimese Maailmakoristuspäevaga alus uuele traditsioonile. Jaanuaris otsustati, et järgmine Maailmakoristuspäev toimub 21. septembril Kosovos ning Eestile jääb korraldajariiki abistav roll.

Fotogalerii EPRA Facebooki lehel (fotode autor Oleg Harchenko)

Aasta Suhtekorraldaja tiitlit antakse välja üheksandat korda, varasemalt on selle pälvinud:

  • 2017 – Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise kommunikatsioonitiim pühendumise ja meeskonnatöö eest, kelle kiire ja professionaalne ettevalmistus, suutlikkus igapäevaseid tegevusi juhtida ning valmisolek panustada ja reageerida 24/7
  • 2016 – Peter Kentie, kes pakkus Eestile välja EST-brändikontseptsiooni.
  • 2015 – Filmi “Mandariinid” meeskond eesmärgipärase heal tasemel PR-töö eest, mis tõi esile filmi tugevad küljed ning päädis sellega, et Eesti film jõudis esmakordselt Oscari galale.
  • 2014 – Eesti e-residendi käivitajad, kes tõid Eesti innovatsioonikuvandi välja tardunud olukorrast ja pani välisriigid Eestist positiivselt ja innovatsioonivõtmes rääkima.
  • 2013 – NO99 loominguline kollektiiv oskuse eest selgelt ja arusaadavalt tõlgendada inimestele poliitikas ja ühiskonnas toimuvat.
  • 2012 – Aktiivne kodanik, kelle järjest parem suutlikkus oma häält kuuldavale tuua enim mõjutas mööduva aasta avalikku diskussiooni.
  • 2011 – Urmas Paet Eesti välismaal hätta sattunud Eesti kodanike tagasitoomise eest kodumaale ning selle kommunikeerimise eest Eesti elanikkonnale kogu protsessi vältel.
  • 2010 – Ingvar Bärenklau Eesti euroteavituse projekti vedamise eest.

About the Author

You may also like these