EPRA läheb külla Veriffile 5. veebruaril

Oled oodatud EPRA järgmisele klubiüritusele kolmapäeval, 5.veebruaril kell 16.00-17.30. Meid ootab külla rahvusvahelise haardega start-up ettevõte Veriff aadressil Niine 11 (5. korrusel) Tallinnas.

Veriffi kommunikatsioonijuht ja EPRA liige Karita Sall räägib start-upi globaalse kommunikatsiooni väljakutsetest, aga ka sellest, kuidas idufirma igapäevatöö erineb küpses ettevõttes või kommunikatsiooniagentuuris töötamisest.

Veriff tegeleb isikusamasuse tuvastamisega, kaitstes nii ettevõtteid kui nende kliente identiteedipettuste eest. Isikusamasust tuvastatakse automaatselt tehisintellekti abil analüüsides tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. 2019. aasta algul valisid Eesti äriinglid Veriffi aasta start-upiks ning 2019. aastal oli Veriff Eesti kõige kiiremimi kasvav ettevõte. Viimase aastaga kasvas Veriffi meeskond 5 korda ja tänaseks töötab ettevõtte Tallinna, Tartu ja New Yorgi kontorites kokku üle 300 inimese. Veriffi kliendid tegutsevad finants-, jagamismajanduse ja e-kaubanduse valdkonnas Berliinis, Londonis, New Yorgis, San Franciscos, Viinis ja teistes linnades

NB! Kuna Veriffis registreeritakse kõik külalised, peame EPRA poolt ettevõtte külastuseks esitama eelregistreerute nimekirja –  anna palun oma osalemisest teada teisipäeva, 4. veebruari kella 16ks meiliaadressil krista@epra.ee. Eelinfo kohaselt on grupi maksimumsuurus 20 inimest – nii et, kes ees, see sees.

Lisaks veel selline taustateadmine, et Veriffi kontoris on kingavaba poliitika, mis tähendab, et kõik peaks olema valmis kingad jalast võtma –  saab olla nii sokkis kui ka Veriffilt susse laenata :-)

Kohtumiseni Veriffis 5. veebruaril!

About the Author

You may also like these