6. november: EPRA külaskäik Õhtulehte


Koroonakitsendused on kriipsu peale tõmmanud nii mõnelegi EPRA käesoleva hooaja algusse kavandatatud klubiüritusele. Viimaks ometi on meil aga võimalus ja rõõm teid taas kokku kutsuda vahetu kohtumise vormis.

Enesetäiendamisvõimalusena võõrustab reedel, 6. novembril kell 12.30-14.00 EPRA liikmeid ja sõpru Õhtulehe toimetuses peatoimetaja Martin Šmutov. Saame näha Eesti suurima tabloidi valmimise köögipoolt ja saada otseallikast teada, kuidas Martin koos oma meeskonnaga on viimase kolme aastaga suutnud Õhtulehes tõelise turn-around’i korraldada. Tule kohale ja saa tuttavaks tõenäoliselt Eesti kõige süstemaatilisema käsitlusega üleriikliku meediakanali peatoimetajaga. Eelvaatena soovitame netist üles otsida ja läbi lugeda Martini poolt igal aastal lugejatele ja avalikkusele saadetud põhjalikud ja analüütilised ülevaated nii meediamaastiku hetkeolukorrast kui Õhtulehe eesmärkidest.About the Author

You may also like these