EPRA kordusüldkoosolek ja majandusaasta aruande kinnitamine

Hea EPRA liige!

EPRA üldkoosolekuks 8. juunil 2022 kell 16.00-16.11 kvoorumit kokku ei tulnud. Seetõttu kuulutame välja EPRA kordusüldkoosoleku esmaspäeval, 13. juunil 2022 kell 15.30 virtuaalkoosolekuna Teamsi keskkonnas.

EPRA kordusüldkoosoleku päevakord:

15.30–15.35 Osalejate registreerimine ja volituste kontroll

15.35 Üldkoosolek:

Üldkoosolekut juhib EPRA president Margus Mets

Üldkoosolekut viiakse läbi vastavalt EPRA põhikirjale.                                                                                                                                                                            

Osalejate registreerimine ja volitused:

Registreeri end üldkoosolekule – kliki lingile ja täida vorm

Kui sul pole võimalik osaleda, palun volita üldkoosolekul enda nimel hääletama mõni osalev EPRA liige. (Registreerunute nimed leiad siit.) Selleks laadi alla volituse vorm ja saada see digiallkirjastatuna meilile epra@epra.ee.

About the Author

You may also like these