KOMMUNIKATSIOONITEGU 2022 ootab osalema


Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit kuulutab välja iga-aastase auhinnakonkursi KOMMUNIKATSIOONITEGU 2022 tööde esitamise tähtajaga 27. veebruar 2023 kell 23.59. (Pikendatud tähtaeg.)

Auhinnakonkursi eesmärk on tõsta esile ja tunnustada aasta parimate kommunikatsiooniprojektide ja kampaaniate tegijaid ning tellijaid. Konkurss pakub inspiratsiooni parimate praktikate kasutuselevõtuks laiemalt.

Konkursile on oodatud era-, avaliku- ja kolmanda sektori organisatsioonid, nii suurema kui ka väiksema mahuga kampaaniad ja projektid.

Töid saab neljas kategoorias:

  • Avaliku sektori kategooria
  • Erasektori kategooria
  • Kolmanda sektori kategooria
  • Sisekommunikatsiooni kategooria

Kõik esitatavad projektid ka kampaaniad peavad olema ellu viidud 2022. aasta jooksul.

Laekunud töid hindab žürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatus ja konkursi eelmise aasta võitjad. Žürii hindab konkursil osalevate tööde puhul nende eesmärgipärast tulemuslikkust, leidlikkust, lahenduse uudsust Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavust suhtekorralduse headele tavadele.

Kommunikatsioonitegu 2022 konkursile tööde esitamise tähtaeg on 27. veebruar 2023 kell 23.59 e-posti aadressile epra@epra.ee.  Täpsem info konkursi kohta on leitav Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu veebilehelt: https://epra.ee/?page_id=39

About the Author

You may also like these