KOMMUNIKATSIOONITEGU 2022 finalistid selguvad 8. märtsil

KOMMUNIKATSIOONITEGU 2022 auhinnakonkursi finaali jõudnud avaliku, era, kolmanda sektori ja sisekommunikatsiooniprojekte esitletakse 15. märtsil kell 16-18 Tallinki Conference & Spa konverentsikeskuses (Sadama 11a). Sündmus toimub seminari vormis, seda on võimalik jälgida ka virtuaalselt.

Konkursi žürii avalikustab finalistid 8. märtsi pärastlõunal.

Tänavuse Kommunikatsioonitegu 2022 auhinnakonkursi žürii töötab koosseisus Margus Mets (žürii esimees), Aive Hiiepuu, Maire Iro, Kristiina Herodes, Triin Adamson, Julia Piilmann, Aleksandra Moorast, Indrek Raudjalg ja Krista Must.

Žürii ülesanne on hinnata konkursitööde puhul nende eesmärgipärast tulemuslikkust, leidlikkust, lahenduse uudsust Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavust suhtekorralduse headele tavadele.

Auhinnakonkursi eesmärk on tõsta esile ja tunnustada aasta parimate kommunikatsiooniprojektide ja kampaaniate tegijaid ning tellijaid. Konkurss pakub inspiratsiooni parimate praktikate kasutuselevõtuks laiemalt.

About the Author

You may also like these