Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu presidendina jätkab Margus Mets

Suvisel üldkoosolekul volitused saanud Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu (EPRA) uus juhatus valis erialaliidu presidendiks tagasi Margus Metsa, kes on erialaliitu eest vedanud alates 2019. aastast. 

Margus Metsa sõnul jätkab EPRA kommunikatsioonijuhtimisega tegelevaid spetsialiste ühendava organisatsioonina, mille tegevused on suunatud kogemuste ja oskusteabe vahetamisele, kommunikatsiooni eriala üldisele arendamisele ning liikmete omavahelise võrgustiku laiendamiseks võimaluste pakkumisele.

„Oleme seadnud eesmärgiks korraldada ka käesoleval hooajal igakuiseid klubiüritusi, mis annavad EPRA liikmetele võimaluse oma tööks vajalikke teadmisi täiendada või vajalikku suhetevõrgustikku laiendada. Lisaks jätkab EPRA valdkonna parimate praktikate väljaselgitamiseks ja tunnustamiseks iga-aastase Kommunikatsiooniteo konkursi korraldamise ning ühiskondlikult mõjukat ja väljapaistva kommunikatsiooni tegevale üksikisikule või organisatsioonile EPRA aastaauhinna väljaandmisega,“selgitas Mets.

EPRA juhatusse kuuluvad lisaks KMPSi vanemkonsultant Margus Metsale juhatuse liikmena Pipedrive’i kommunikatsioonijuht Mariliis Beger, Orkla Eesti kommunikatsioonijuht Hanna-Liisa Ruul, Omniva kommunikatsiooni ja ESG valdkonna juht Katrin Isotamm, Siseministeeriumi kommunikatsiooniosakonna juhataja Kaja Sepp, Corpore partner Aleksandra Moorast ja Agenda PR partner Indrek Raudjalg.

Fotol: taga vasakult Katrin Isotamm ja Mariliis Beger. Ees Indrek Raudjalg, Hanna-Liisa Ruul, Aleksandra Moorast, Margus Mets. Fotolt on puudu Kaja Sepp. Autor: Andres Kõljalg.

About the Author

You may also like these

No Related Post