Aasta parimaks suhtekorraldajaks valiti Eesti e-resident

Eesti Suhtekorraldajate Liit tunnustab Aasta Suhtekorraldaja 2014 tiitliga e-residenti, mille kommunikatsioonitegevusel on žürii hinnangul olnud tänavu kõige laialdasem mõju Eestile nii meil kui ka rahvusvaheliselt.

Teisipäeval, 16. detsembril kell 16.30 olete oodatud e-Estonia showroomi (Lõõtsa 2a), kus Eesti Suhtekorraldajate Liidu president Aive Hiiepuu annab üle auhinna Eesti e-residendi käivitajatele Taavi Kotkale ja Ruth Annusele. Räägime e-residentsusest, selle saamisloost ja perspektiivist.

“E-resident tõi Eesti innovatsioonikuvandi välja tardunud olukorrast ja pani välisriigid Eestist positiivselt ja innovatsioonivõtmes rääkima. Edasine majandusliku mõju kasvatamine on juba elluviijate kätes,” kommenteeris žürii otsust Aive Hiiepuu. “E-resident tutvustab Eestit maailmale uudset mõtteviisi kandva väikese paindliku innovatsiooniriigina ning sel on oluline osa pikemaajalises strateegilise kommunikatsiooni protsessis Eesti rahvusvahelise maine kujundamisel.”

Eesti Suhtekorraldajate Liit annab aasta suhtekorraldaja tiitlit välja eesmärgiga tunnustada inimesi, kelle kommunikatsioonitegevus on aasta jooksul avaldanud Eestis kõige laialdasemat mõju.

Aasta suhtekorraldajat tiitlit antakse välja juba viiendat korda. Tänavuse tiitlisaaja valis välja žürii koosseisus: Katre Kasmel, Tiiu Taur, Hando Sinisalu, Aive Hiiepuu, Aleksandra Moorast, Aune Past, Heikki Sal-Saller ja Krista Must.

Eelmisel aastal pälvis aasta suhtekorraldaja tiitli NO99 loominguline kollektiiv oskuse eest selgelt ja arusaadavalt tõlgendada inimestele poliitikas ja ühiskonnas toimuvat. 2012. aastal aktiivne kodanik, kelle järjest parem suutlikkus oma häält kuuldavale tuua enim mõjutas mööduva aasta avalikku diskussiooni; 2011. aastal Urmas Paet Eesti välismaal hätta sattunud Eesti kodanike tagasitoomise eest kodumaale ning selle kommunikeerimise eest Eesti elanikkonnale kogu protsessi vältel, ning 2010. aastal Ingvar Bärenklau Eesti euroteavituse projekti vedamise eest.

About the Author

You may also like these