EPRA külaskäik Maalehe toimetusse 11. septembril

EPRA sündmusterohke hooaja avab külaskäik Eesti suurima ja sõbralikuma nädalalehe – Maalehe toimetusse neljapäeval, 11. septembril kell 14.30–16.00.

Peatoimetaja Aivar Viidik räägib Maalehe tegemisest, filosoofiast ning vastab küsimustele. Oled oodatud!

Mis eristab Maalehte kõigist teistest Eestis ilmuvatest lehtedest? Eelkõige stiil. Maalehe tunneb ära rahuliku tooni, küpse hoiaku ja sõbraliku sõna poolest. Ometi ei tähenda Maalehe positiivsus hambutust ja igavust. Seal leiavad kajastamist kõik Eesti inimese elu ja hinge puudutavad teemad.Lugeda saab vastakaid arvamusi, sõna saavad mõjukad otsustajad.

Maalehe toimetus asub Tallinnas aadressil Narva mnt 13. Koguneme 11. septembril kell 14.20–14.30 fuajees liftide juures.

Registreerumine: krista@epra.ee

Osavõtt on EPRA liikmetele tasuta, kõigile teistele on osavõtutasu 10 eurot. Osavõtutasu on võimalik maksta ülekandega (saaja: Eesti Suhtekorraldajate Liit; arvelduskonto: EE842200221012069025 (Swedbank)). Soovi korral väljastame arve!

About the Author

You may also like these