EPRA ootab osalema KOMMUNIKATSIOONITEGU 2023 konkursil

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (EPRA) kuulutab välja iga-aastase auhinnakonkursi KOMMUNIKATSIOONITEGU 2023 tööde esitamise tähtajaga 23. veebruar 2024 kell 23.59.  Konkursi finaalvooru jõudnud eelmise aasta parimate kommunikatsiooniprojektide esitlused toimuvad teisipäeval, 12. märtsil.

„Oodatud on era-, avaliku ja kolmanda sektori suuremahulised kommunikatsiooniprojektid ning samuti väikesed nutikad algatused, millega möödunud aastal saavutati silmapaistvaid tulemusi. Konkursi eesmärk tõsta esile ja tunnustada möödunud aasta parimate kommunikatsiooniprojektide ja kampaaniate tegijaid ning tellijaid,“ ütles Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu president ja žürii esimees Margus Mets.

„Konkursil on oma väga selged hindamiskriteeriumid: eesmärgipärane tulemuslikkus, leidlikkus, lahenduse uudsus Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavust suhtekorralduse headele tavadele. Kommunikatsioonitegu on on Eesti pikimate traditsioonidega kommunikatsiooni, suhtekorralduse ja PR valdkonna eriala professionaalide mõõduvõtmine, mida on korraldatud katkematult alates 2000. aastast,“ jätkas Mets. Kommunikatsiooniteo konkursi žüriisse kuuluvad EPRA juhatuse liikmed ning eelmise aasta võitjatööde esindajad.

Kõik konkursile esitatavad projektid ka kampaaniad peavad olema ellu viidud 2023. aasta jooksul. Kommunikatsioonitegu 2023 konkursile tööde esitamise tähtaeg on 23. veebruar 2024 kell 23.59 e-posti aadressile epra@epra.ee. Töödele esitatavad täpsemad tingimused leiab EPRA kodulehelt.

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis kommunikatsioonivaldkonnas töötavaid inimesi. Liitu kuulub üle 100 kommunikatsioonispetsialisti avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest ning kommunikatsioonifirmadest. Liit korraldab kommunikatsioonieriala sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele. EPRA on rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management ning Eesti Vabaühenduste Liidu liige.

About the Author

You may also like these